Alles voor de like! Weten hoe jij jouw doelgroep bereikt? Hoe je potentiële klanten aan je bindt? En hoe je het gesprek aangaat? Volg nu deze online training! 

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

"Ik verkoop geen bier, ik verkoop gezelligheid.” Biermagnaat Freddy Heineken was al overleden voordat Facebook werd opgericht, maar hij zou een uitmuntend socialmediamarketeer geweest zijn. Facebook gebruik je niet zozeer om een product te verkopen, maar om een gevoel over te brengen. Een beleving. Ook online moet je jouw bedrijfsfilosofie uitdragen en mensen aan je merk of organisatie binden. Facebook is hét podium waarop je dat doet.

Weet je niet precies welke kant je op wilt met je bedrijfspagina? Wat voor berichten je moet posten? Hoe je in contact komt met je doelgroep? Of heb je überhaupt nog geen Facebookpagina en wordt het nu echt eens tijd om je online te profileren? In de online training 'Facebook voor bedrijven' ga je aan de slag met een plan van aanpak. Je leert hoe je relevante content biedt en een interessante gesprekspartner bent voor je doelgroep.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Jongens, moeten we niet iets met Facebook?
  • Start met een missie
  • Een warme fanclub
  • Zien en gezien worden
  • De sympathiefactor
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.