Feedback?! Wie zit daar nou op te wachten? Toch is het handig als je weet wat je sterke punten zijn en waar je nog extra aandacht aan kunt besteden. Vráág daarom om feedback en word een nóg betere versie van jezelf!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

De feedback-knoop
De term feedback heeft een negatieve connotatie, maar dat isonterecht. Terugkoppeling van anderen helpt je om jezelf beter teleren kennen en je verder te ontwikkelen. Het feedbackproces verlooptvlotter als je er zélf om vraagt.

Vragen om te groeien
Om feedback op waarde te schatten, is het belangrijk dat je eengroeimindset ontwikkelt. Stel de juiste vragen aan de juiste persoon ophet juiste moment om de kans op bruikbare feedback te vergroten.

Met open armen
Als je eenmaal de feedback krijgt waar je op uit was, is het zaak omgepast te reageren. Blijf opborrelende emoties en eventuele weerstandde baas en laat ze de boodschap niet vervormen.

Aan de slag
Of je feedback nu ter harte neemt of niet: het is altijd slim om je keuzeduidelijk te communiceren naar de gever. Zo maak je de cyclus ronden draag je bij aan het ontstaan van een feedbackcultuur.

De regie in handen
In dit laatste blok laat trainer Axelle de Roy, auteur van het boek‘Feedback Challenge’, haar licht schijnen over de voordelen vanfeedback vragen.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,- (incl. btw). Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz t.w.v. € 199,- (ex. btw). Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.