Online training waarin je de cijfers leert begrijpen. Geen verrassingen meer in je eigen jaarverslagen.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Heb jij je wel een afgevraagd of de organisatie waar jij werkt financieel gezond is, maar krijg je geen grip op de cijfers? Heb jij regelmatig te maken met financiële verslagen, maar weet je niet het verschil tussen een balans en resultatenrekening? Of wil jij gewoon goed kunnen meepraten met je accountant of financieel expert?

Dan is de online training 'Financiële verslagen lezen' iets voor jou. Je leert niet alleen de beginselen over het lezen van een financieel verslag, de balans, winst- en verliescijfers, maar ook hoe je op basis van cijfers beslissingen neemt. Is jouw organisatie financieel gezond? Moet je meebeslissen over budgetten of inkoop? Wil je goed met de accountant kunnen praten?

Na het volgen van de training:
  • Ken je de basis van de balans en de winst- en verliesrekening
  • Je begrijpt hoe je keuzes maakt op basis van cijfers en financiële informatie.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het financiële verslag begrijpen
  • Balans lezen
  • Winst en verlies lezen
  • Cijfers lezen om keuzes te maken
  • Jouw financiële verslag
Deze online training is een mix van magazines, video's, tests, quizzen en opdrachten en is tot stand gekomen met medewerking van Witlox van den Boomen.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.