Type opleiding
Klassikaal
Duur
Intakegesprek, 2 trainingsdagen en 2 coachingsgesprekken
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen, ontdekken hoe je kunt doorgroeien in je werk, én de eerste stappen zetten? Volg dan dit gratis programma, dat FLOW samen met Jong Aedes heeft ontwikkeld voor jonge corporatiemedewerkers tot 35 jaar. Je start met je eigen loopbaantest en een persoonlijke intake vóór de eerste bijeenkomst. Je volgt twee groepsbijeenkomsten, krijgt twee persoonlijke coachingsgesprekken en helpt elkaar tussendoor verder met buddygesprekken.

Je krijgt inzicht in wat je wilt, kunt en nodig hebt in je werk. Je formuleert voor jezelf wat je ontwikkelvraag of doorgroeiwens is en waar je nu eventueel tegenaan loopt. In de groepssessies krijg je inzicht in de ontwikkelingen in de sector, waar voor jou kansen liggen en welke stappen je wilt gaan zetten. Ook train je vaardigheden om je zichtbaarheid en invloed op mensen in je omgeving te vergroten, jezelf te pitchen en je netwerk gericht in te zetten. In de buddygesprekken stimuleer je elkaar om in de praktijk te blijven werken aan je acties en in het loopbaangesprek kun je verder verdiepen en reflecteren om het beste uit jezelf te halen. Aan het eind van het programma heb je zelfinzicht en kennis opgedaan, een doorgroeiplan gemaakt én de eerste stappen gezet.

Resultaat
Je weet wat de ingrediënten zijn voor jouw werkplezier, groei en uitdaging.

 • Zelfanalyse: wat zijn je Talenten, Waarden, Hoe blijf je gemotiveerd, wat zijn je groeipunten, Leerstijlen: Een goed inzicht in je eigen leervoorkeur krijgen en dit kunnen vertalen naar een ontwikkelaanpak die bij je doelen en stijl past.
 • De corporatie van de toekomst: In de groepssessies krijg je inzicht in de ontwikkelingen in de sector, waar voor jou kansen liggen en welke stappen je wilt gaan zetten.

En je hebt geoefend en opgefrist je vaardigheden zoals:

 • Doelen stellen: Je formuleert voor jezelf wat je ontwikkelvraag of doorgroeiwens is en waar je nu eventueel tegenaan loopt. .
 • Personal Branding: Ook train je vaardigheden om je zichtbaarheid en invloed op mensen in je omgeving te vergroten, jezelf te pitchen en je netwerk gericht in te zetten.
 • Netwerken: In de buddygesprekken stimuleer je elkaar om in de praktijk te blijven werken aan je acties en leer je je netwerk te vergroten.

  Doelgroep
  Dit programma is bedoeld voor jonge corporatiemedewerkers die de ambitie hebben om tussen nu en twee jaar door te groeien in hun werk. Dat kan zijn binnen dezelfde functie of naar een andere functie, bij dezelfde werkgever of een andere. Leeftijd tussen 20- 35 jaar. MBO-WO.

  Planning
  Begin 2024 kun je je weer inschrijven voor dit programma. Heb je voor die tijd al een ontwikkelvraag? Je kunt natuurlijk alvast contact opnemen met info@decorporatie-academie.nl. Wij verwijzen je dan, afhankelijk van je vraag, naar de juiste collega van FLOW of De Corporatie Academie.

  Doel van deze opleiding

  Voorbereiding
  Na bevestiging van je inschrijving ga je zelf de Loopbaanwijzer vragenlijsten invullen en je persoonlijk rapport lezen. Deze bespreek je kort daarna in de persoonlijke online intake met de trainer. Houd er rekening mee dat je fit en geconcentreerd moet zijn voor deze voorbereiding en dat je er ongeveer 3 uur voor nodig hebt. De FLOW Loopbaanwijzer test is beschikbaar voor alle corporatiemedewerkers, deze kun je nu al doen op https://flowweb.nl/loopbaanwijzer.

  Werkwijze

  IntakegesprekDatum & Tijd in overleg met trainer
  Bijeenkomst 1Volgens planning
  CoachingDatum & Tijd in overleg met trainer
  Bijeenkomst 2Volgens planning
  CoachingDatum & Tijd in overleg met trainer

  Kosten

  Onderdeel Prijs
  Trainingsprijs € 0,-

  Ervaringen (11)

  Iris
  Ymere • Adviseur strategie en beleid
  mei 2023
  Goede trainingen in combinatie met coaching gesprekken. Inhoudelijk zou er nog wat meer verteld kunnen worden over corporatie van de toekomst en functies die veranderen en hoe hier mee om te gaan.
  Anoniem
  Anoniem
  mei 2023
  leuk, interactief en leerzaam
  Anoniem
  Anoniem
  mei 2023
  Tevreden met de training. Met name het concreet maken van ontwikkelstap en persoonlijke coachgesprekken vind ik waardevol.
  Anoniem
  Anoniem
  mei 2023
  Fijne coaches. Helder stappenplan en uitleg.
  Anoniem
  Anoniem
  mei 2023
  Soms iets wat zweverig, maar over het algemeen erg leerzaam.
  Anoniem
  Anoniem
  mei 2023
  Top! Leuke oefeningen, behapbaar, leuk om mee bezig te zijn. Tip: tempo mag iets hoger
  Florenca
  Woonstad Rotterdam • Medewerker Huurzaken
  maart 2023
  Het was een leuke afwisseling qua opdrachten en niet te zwaar.
  Ruth
  Rijswijk Wonen • Medewerker communicatie
  maart 2023
  Fijne sfeer, uitdagende vragen. Je wordt aan het denken gezet.
  Marjolein
  Clink Diensten • Directiesecretaresse
  maart 2023
  Ik kijk er positief op terug en heeft mijn ogen geopend en ideeën gegeven.
  Anoniem
  Anoniem
  maart 2023
  ik vond de sessies interessant, soms een beetje veel (de eerste dag was veel luisteren en een beetje 'geforceerd' interactief, de tweede dag was daarentegen juist super leuk!) theorie. Na het aftasten van de eerste dag is de tweede dag juist heel ontspannend geweest. Daarnaast moet ik eerlijk zeggen dat ik het huiswerk (vooraf en tussendoor) wel veel vond, maar wel goed. De gesprekken om die loopbaanwijzer te duiden zijn heel waardevol, het huiswerk komt met een drukke (eerste) baan niet heel handig uit. maar de algemene indruk is goed en ik kijk er wel op terug als iets dat waardevol en nuttig is geweest voor mij persoonlijk,
  Laad meer...
  Anoniem
  Anoniem
  februari 2023
  Ik vond de begeleiding heel erg fijn. Je krijgt handvaten om jezelf verder te ontwikkelen. Ook mijn netwerk van mede-jonge corporatie medewerkers is groter. Ook het buddy systeem is leuk en nuttig.
  Opleidingskosten
  € 0,-
  Ervaringsscore
  7.5
  (36)
  Incompany training

  Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

  Aanvragen
  Wachtkamer

  Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

  Inschrijven

  Vragen?

  Bel of mail ons gerust.

  info@watdoejijmorgen.nl
  088 - 2032832