Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

KLIK HIER OM JEZELF AAN TE MELDEN VOOR HET WEBINAR.

Het ligt voor de hand om daar volmondig ‘JA’ op te zeggen, maar de praktijk leert dat dit niet vanzelfsprekend is. Het webinar Werkplezier wil een bijdrage leveren aan je inzicht/bewustzijn over je mogelijkheden om invloed uit te oefenen op het organiseren van plezier in je werk. Zie het als een programma dat je helpt na te denken over de rol van werk in je leven. Dat hangt natuurlijk samen met wie jij bent, wat je te bieden hebt, wat je ambities en kansen zijn waar je werkt en nog veel meer. Het vergroten van je inzicht in hoe dat bij jou zit kan helpen om focus aan te brengen in je werk/loopbaan en om keuzes te maken over de balans werk-privé.

Uit een onderzoek van het RIVM komt naar voren dat 17% van de beroepsbevolking last heeft van burn-out klachten. Dat betekent vaak een te hoge werkdruk, moeilijk grenzen aangeven, spanningen en onzekerheid op het werk. Langdurig te veel stress kan leiden tot steeds harder werken en minder presteren. Dat kan iedereen overkomen en tot langdurige klachten leiden. Gebrek aan afwisseling, intellectuele uitdaging en perspectief kan leiden tot een bore-out. In beide gevallen is professionele hulp vaak gewenst. En dat wil je natuurlijk voorkomen!

In dit webinar Werkplezier kun je ontdekken wat voor jou belangrijk is voor plezier in je werk. Je krijgt de kans om een korte test te maken die antwoord geeft op wat voor jou belangrijk is in je werk en hoe je scoort op de kans op uitval. Het levert je een checklist op om mogelijke loopbaanscenario’s aan te toetsen.Je krijgt uitleg over welke aspecten werkplezier bepalen en wat je kunt doen om je werkplezier te vergroten. Door met de inzichten uit dit webinar aan de slag te gaan neem je de regie over je loopbaan. Want die verantwoordelijkheid ligt natuurlijk niet alleen bij je leidinggevende/je werkgever.

Talententest: https://www.vanessengroep.nl/talententest/

Details
Tijdsduur: 1 uur

Doelgroep
: alle medewerkers van woningcorporaties die nieuwsgierig zijn naar het versterken van hun werkplezier.

Meer weten? 
Wil je je als medewerker ontwikkelen in het vormgeven van jouw werkplezier en het geleerde toepassen in je eigen werksituatie met begeleiding van een coach? Doe dan de Loopbaanwijzer met drie gratis gesprekken met een loopbaanadviseur of bekijk het aanbod van FLOW voor alle medewerkers.

Over Arend-Jan
Arend-Jan van Essen, senior talent consultant en register loopbaancoach met 15 jaar ervaring bij GITP, andere HR-bureaus. Hij is doelgericht en hecht aan concrete en werkbare resultaten. Zijn passie ligt bij zijn betrokkenheid om de ander te leren kennen en te helpen om stappen te zetten. Zijn focus is positief-kritisch, ontwikkelingsgericht en zijn werkwijze wordt omschreven als empathisch, analytisch helder en 'to the point' en confronterend vanuit een ‘warm hart’ met oprechte interesse voor de mensen met wie hij werkt.

Zijn visie:
door de aandacht te richten op de kwaliteiten en mogelijkheden van mensen krijgen ze vaak het (zelf)vertrouwen en de energie om stappen te zetten in hun loopbaan.

Hij werkt met een netwerk van professionals om eventuele ‘hobbels’ op hun loopbaanpad gericht aan te pakken en daarbij past een mix van zakelijkheid en spiritualiteit. Duurzame inzetbaarheid, preventie van uitval en werkplezier staan centraal. Dat betekent dat je ook kennis en ervaring op kunt doen om te (gaan) doen wat je leuk vindt èn waar je goed in bent!

Thema’s
: Werkplezier - Personal Branding – Loopbaancoaching - Management Coaching

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Tijdens dit webinar kan je via de chat live je vragen stellen.

Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832