Type opleiding
Webinar
Duur
1,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving


KLIK HIER OM JEZELF IN TE SCHRIJVEN VOOR HET WEBINAR!

Welkom op de inschrijfpagina van het webinar voor het vakgebied Bestuur en management. In 1,5 uur informeren we je over de belangrijkste ontwikkelingen voor jouw vakgebied richting 2025. In dit webinar bespreekt Erwin Flim (projectleider onderzoek ‘werken in de corporatie van de toekomst’) samen met Martijn Rink, directeur-bestuurder bij Woningstichting Vechtdal Wonen, welke ontwikkelingen op het vakgebied afkomen en wat er voor jou kan gaan veranderen tussen nu en 2025. Dit gaat om zowel veranderingen van het werk, voor de functie en voor je leerbehoefte. We laten bijvoorbeeld zien hoe strategie ontwikkeling en leidinggeven kan veranderen, welke rol innovatie heeft voor corporatie van de toekomst en hoe bestuurlijk samenwerken impact kan hebben voor bestuur en management.

Verder komt aan bod:

  • Welke ontwikkelingen komen eraan?
  • Hoe zien die ontwikkelingen er concreet uit?
  • Hoe kun je je daar het beste op voorbereiden?
  • Wat betekent dit nu voor jou persoonlijk?


De functies die vallen onder dit vakgebied zijn onder andere:

  • Directeur-bestuurder
  • Regiomanager
  • Manager
  • Teamleider


TIP 1: Kijk dit webinar samen met je collega’s en leidinggevende en bespreek na afloop wat dit voor jou, jouw team en/of jouw corporatie zou kunnen betekenen.​​​​​​​
TIP 2: Na aanmelding ontvang je een e-mail met daarin een link naar de Placemat Maak werk van morgen. Hier kun je alvast, voor jezelf of met je team, mee aan de slag.

Presentatie door
Erwin Flim en Martijn Rink

Over Erwin
Erwin Flim heeft voor Aedes het onderzoek "Werken in de corporatie van de toekomst" uitgevoerd en is werkzaam bij Dageraad Advies.

Over Martijn
Martijn Rink is directeur-bestuurder bij Woningstichting Vechtdal Wonen.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Uiteraard kun je zelf ook vragen stellen aan Erwin en Martijn via de chatfunctie.

Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832