Type opleiding
Webinar
Duur
1,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving


KLIK HIER OM JEZELF AAN TE MELDEN VOOR HET WEBINAR.

Welkom op de inschrijfpagina van het webinar voor het vakgebied Sociaal beheer en leefbaarheid. In 1,5 uur informeren we je over de belangrijkste ontwikkelingen voor jouw vakgebied richting 2025. In dit webinar bespreekt Erwin Flim (projectleider onderzoek ‘werken in de corporatie van de toekomst’) samen met Tanneke van den Berg, teammanager bewoners en leefbaarheid bij Intermaris, welke ontwikkelingen op het vakgebied afkomen en wat er voor jou kan gaan veranderen tussen nu en 2025. Dit gaat om zowel veranderingen van het werk, voor de functie en voor je leerbehoefte. We laten bijvoorbeeld zien welke initiatieven er met huurders kunnen worden ondernomen en welke rol digitalisering en sociale media kan hebben bij sociaal beheer en leefbaarheid.

Verder komt aan bod:

  • Welke ontwikkelingen komen eraan?
  • Hoe zien die ontwikkelingen er concreet uit?
  • Hoe kun je je daar het beste op voorbereiden?
  • Wat betekent dit nu voor jou persoonlijk?


De functies die vallen onder dit vakgebied zijn onder andere:

  • Sociaal beheerder
  • Medewerker huurincasso
  • Woonconsulent


TIP 1: Kijk dit webinar samen met je collega’s en leidinggevende en bespreek na afloop wat dit voor jou, jouw team en/of jouw corporatie zou kunnen betekenen.
TIP 2: Na aanmelding ontvang je een e-mail met daarin een link naar de Placemat Maak werk van morgen. Hier kun je alvast, voor jezelf of met je team, mee aan de slag

Presentatie door
Erwin Flim en Tanneke van den Berg

Over Erwin
Erwin Flim heeft voor Aedes het onderzoek "Werken in de corporatie van de toekomst" uitgevoerd en is werkzaam bij Dageraad Advies.

Over Tanneke
Tanneke van den Berg is teammanager bewoners en leefbaarheid bij Intermaris.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Uiteraard kun je zelf ook vragen stellen aan Erwin en Tanneke via de chatfunctie.

Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832