Type opleiding
Coaching
Duur
9 uur coaching, starten wanneer jij wil
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

De wereld van professioneel ontwikkelen is radicaal veranderd. Er is een overweldigend leeraanbod online beschikbaar met de potentie om massaal gebruikt te worden. Alleen hoe zorg je ervoor dat dat ook, op een effectieve manier gebeurt? De Corporatie Academie heeft samen met Future Fit het leerlandschap voor de corporaties in kaart gebracht zodat jij daar profijt van kunt hebben. Door het volgen van het programma van Future Fit wordt jij de cruciale schakel die leren makkelijker, effectiever en leuker maakt.

Doel van deze opleiding

De volgende onderdelen komen aan de orde:

1. Impact maken als digital learning expert
Je wordt een expert als het om de digitale wereld gaat. Future Fit Learning biedt je een upgrade naar een digitale mindset, kennis en vaardigheden in het begeleiden van medewerkers in het online leerlandschap van medewerkers in de corporatiesector. Je leert hoe nieuwe technologieën alles veranderen, en hoe ze op een zinvolle manier gebruikt kunnen worden. Jouw digitale upgrade is de snelste weg naar duurzame relevantie in je werk en impact op de mensen en de organisatie.

2. Alle tools en platformen kennen en begrijpen
Je kent alle beschikbare middelen, platforms, content en je beheerst datgene wat voor jou relevant is. Ook weet je gebruik te maken van de beschikbare tools op een manier die past in jouw organisatie. Je kunt de tooling (LMS, video, app, platform, telefoon of schriftelijke begeleiding) koppelen aan jouw doelen en die van de organisatie.

3. Goed digitaal begeleiden
Je leert collega’s online te coachen en motiveren met behulp van platforms waarbij er zowel synchrone (tegelijkertijd op dezelfde plek) als asynchrone activiteiten plaats vinden. Zo wordt digitaal leren niet alleen leuker, maar ook effectiever!

De eerste stap om deel te nemen: de Future Fit Learning scan. Hiermee breng je in kaart waar jij nu staat op het gebied van digitaal leren en wat je doelen en die van de organisatie zijn op dit vlak. Na inschrijving krijg je toegang tot de scan en vervolgens tot de online FutureFit Learning Academie en neemt een coach van TalentFirst, de partnerpartij met wie we dit programma aanbieden, contact met je op.

Let op! Dit programma bieden wij kosteloos aan. De subsidie voor dit traject loopt tot 31-12-2022, voor die tijd moet het programma afgerond zijn.
Je kan je inschrijven op de datum van 1 december 2022. Dit is een fictieve datum de coachgesprekken worden in overleg gepland.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 0,-
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832