Online training waarin je beter leert praten èn luisteren. Wie helder communiceert bereikt meer.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Zeker in een professionele omgeving is bewust communiceren en het gebruiken van de juiste gesprekstechnieken erg belangrijk.En die leer je in de praktische online training ‘Gesprekstechnieken basis’. Alle basistechnieken voor het voeren van een goed en succesvol zakelijk gesprek komen aan bod.

Een goed gesprek voeren? Dat kun je leren! Luisteren, samenvatten, doorvragen - dat zijn de belangrijkste technieken voor het voeren van een goed gesprek en dat zijn ook de ingrediënten van de online training 'Gesprekstechnieken - Basis'. Na het doorlopen van de praktische online training Gesprekstechnieken - Basis zul je in staat zijn meer te halen uit een gesprek. Niet alleen voor je werk maar ook privé zul je veel profijt hebben van de online training 'Gesprekstechnieken - Basis'!De online training 'Gesprekstechnieken - Basis' bestaat uit de volgende modules:
  • communicatie
  • werkgesprekken
  • de Basis is LSD
  • een boodschap met impact
  • het goede gesprek
In de online training 'Gesprekstechnieken - basis' leer je door middel van magazines, quizzen, tests, video's en praktijkopdrachten.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.