Gebeurt of gebeurd? Fris je Nederlands op met deze online training. Met heel veel tests!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Betrappen anderen jou weleens op taalfoutjes? Af en toe een flater is natuurlijk geen ramp, maar een goed geschreven tekst leest wel een stuk makkelijker dan een tekst met spelfouten.
Met de online training ‘Gewoon goed Nederlants’ schrijf je binnen de kortste keren foutloos. Twijfel nooit meer over een -d of een -t wanneer je weet hoe je werkwoorden moet vervoegen. En al die taalblunders zijn verleden tijd als je weet hoe je moet spellen.

Met de online training 'Gewoon goed Nederlants' schrijf je binnen de kortste keren foutloos Nederlands. Vervoeg de werkwoorden zoals het hoort en spel de woorden smetteloos. Volg de online training 'Gewoon goed Nederlants' en fris je kennis van de taalregels weer op.In de online training 'Gewoon goed Nederlants' worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • De training die je wist dat zou komen
  • Vervoeg de werkwoorden
  • Smetteloos spellen
  • Taalflaters
  • Vloeibaar Nederlands
De online training 'Gewoon goed Nederlants' bestaat uit onder andere magazines, een interview, een scan, video’s, animaties, opdrachten en quizzen.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.