Gebeurt of gebeurd? Fris je Nederlands op met deze online training. Met heel veel tests!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Betrappen anderen jou weleens op taalfoutjes? Af en toe een flater is natuurlijk geen ramp, maar een goed geschreven tekst leest wel een stuk makkelijker dan een tekst met spelfouten.

Met de online training ‘Gewoon goed Nederlants’ schrijf je binnen de kortste keren foutloos. Vervoeg de werkwoorden zoals het hoort en spel de woorden smetteloos. Volg de online training en fris je kennis van de taalregels weer op.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • De training die je wist dat zou komen
  • Vervoeg de werkwoorden
  • Smetteloos spellen
  • Taalflaters
  • Vloeibaar Nederlands
De online training bestaat uit onder andere magazines, een interview, een scan, video’s, animaties, opdrachten en quizzen.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.