Gaat rekenen steeds moeizamer? Dan is het tijd om je geheugen op te frissen. Na deze training los jij elke som moeiteloos op!

Opleidingskosten
€ 35,-

Omschrijving

In onze huidige informatiemaatschappij spelen cijfers en getallen een steedsgrotere rol. Dan is het wel zo fijn als je weet wat die informatie betekent énhoe je met die getallen rekent. Hoeveel wisselgeld krijg je terug? Hoe rekenje 250 ml om in een maatbeker met liters? En hoe laat moet je vertrekkenom op tijd bij je afspraak te zijn?Voortdurend kom je situaties tegen waarbij getallen en rekenvaardigheideen rol spelen. Maar het rekenen gaat steeds minder vanzelfsprekend. Datkomt omdat rekenen een kwestie van oefenen is. Hoog tijd om je hersenenaan het werk te zetten!

Voor wie is deze training?
Kraken je hersenen bij het zien van wisselgeld? En weet je niet meer hetverschil tussen omtrek en oppervlakte? Dan is het tijd om je geheugen opte frissen. Na de training ‘Gewoon goed rekenen’ herken je alle getallen, zieje de verbanden tussen cijfers en weet hoe je meet. Voor jou is geen somte moeilijk.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.