Goede voornemens… we hebben ze allemaal, maar wat komt ervan terecht? Leer nu hoe je jouw voornemens omzet in concrete daden!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Wil jij het jaar goed van start gaan en heb je tal van goede voornemens? Minder snel oordelen? Eindelijk die langgewenste reis maken? Of wil je meer halen uit 24 uur en efficiënter omgaan met je kostbare tijd? Dan is het tijd om in actie te komen!

In de online training ‘Goede voornemens’ leer je hoe je daadwerkelijk aan de slag gaat met je goede voornemens en deze ook omzet in concrete acties. Je leert hoe je haalbare doelen stelt en jouw talenten optimaal benut. Verder leer je meer te doen in minder tijd. Gewoon omdat dat dat een goed voornemen is. Laat je niet afleiden en doe wat je wilt doen!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Stel orde op zaken
  • Ga op talentenjacht
  • Stop met vooroordelen
  • Doe meer in minder tijd
  • Ga voor ja

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.