Bespaar jezelf uren zoektijd en vind voortaan precies wat je zoekt met deze praktische online training Google!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Google is de meestgebruikte zoekmachine ter wereld. En wie iets zoektop internet gaat even googelen. Simpel! Toch?Zoeken met Google lijkt zo makkelijk, maar net die informatie vinden dieje nodig hebt, valt soms behoorlijk tegen!

Voor wie is deze training?
Komt jou dit bekend voor: "ongeveer 712.000 resultaten”, maar toch nogniet vinden wat je zocht? Heb je al jaren ervaring met Google maar isjouw aanpak die van "Ik doe maar wat”? Wil je jezelf voor de rest van jeleven weken of misschien wel maanden aan nutteloos zoekwerk besparen?Doe dan de online training Google!

Je leert niet alleen alles te halen uit de mogelijkheden van de Googlezoekmachine, maar je leert ook zoekopdrachten zo te formuleren, dat jede snelste en beste resultaten bereikt. Bovendien leer je ook een aantalandere handige functies van Google, zoals Google Maps, tekst vertalenen zelfs berekeningen doen. Start je online training Google nu!
Let op: deze module is gebaseerd op een eerdere versie van Google. Veel onderdelen zijn onverminderd van toepassing in de nieuwste versie, maar het kan voorkomen dat bepaalde instellingen of functionaliteiten zijn verhuisd naar een andere plek.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.