Bespaar jezelf uren zoektijd en vind voortaan precies wat je zoekt met deze praktische online training Google!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Google is de meestgebruikte zoekmachine ter wereld. En wie iets zoekt op internet gaat even googelen. Simpel! Toch? Zoeken met Google lijkt zo makkelijk, maar net die informatie vinden die je nodig hebt, valt soms behoorlijk tegen!

Komt jou dit bekend voor: "ongeveer 712.000 resultaten”, maar toch nog niet vinden wat je zocht? Heb je al jaren ervaring met Google maar is jouw aanpak die van "Ik doe maar wat”? Wil je jezelf voor de rest van je leven weken of misschien wel maanden aan nutteloos zoekwerk besparen? Doe dan de online training 'Google'!Je leert niet alleen alles te halen uit de mogelijkheden van de Google zoekmachine, maar je leert ook zoekopdrachten zo te formuleren, dat je de snelste en beste resultaten bereikt. Bovendien leer je ook een aantal andere handige functies van Google, zoals Google Maps, tekst vertalen en zelfs berekeningen doen.

Let op: deze module is gebaseerd op een eerdere versie van Google. Veel onderdelen zijn onverminderd van toepassing in de nieuwste versie, maar het kan voorkomen dat bepaalde instellingen of functionaliteiten zijn verhuisd naar een andere plek.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Google
  • Zoekt en gij zult vinden
  • Het betere speurwerk
  • Optimaal profiteren
  • Tips and tricks
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.