Wil jij innerlijke rust in plaats van een brein waarin het non-stop wemelt van informatie? Met een opgeruimd hoofd ben je productiever en creatiever.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Jij rent van hot naar her en hebt altijd wel duizend dingen te doen. Snak jij naar overzicht en rust? Het motto in de training ‘Grip op je leven, rust in je hoofd’ is ‘Opgeruimd staat netjes’. Je leert je hoofd leegmaken en geeft die informatie een fysieke plek waar je die op het juiste moment weer terugvindt. Jouw hersenen hoeven dus niet meer alles te onthouden, maar kunnen aan de slag met creatieve ideeën. Jouw persoonlijke, maar systematische aanpak zorgt voor meer productiviteit en het gevoel dat je compleet ‘in control’ bent.

Deze training is voor iedereen die ‘druk, druk, druk’ is. Je leert grip te krijgen en rust te creëren met behulp van de Getting Things Done-methode van David Allen. Weg met alle losse eindjes; jij maakt je hoofd leeg, sorteert de informatie en geeft alles een plek. Vervolgens ga je met focus aan de slag.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Glashelder van geest
  • Focus
  • Opgeruimd staat netjes
  • Een solide systeem
  • To-dolijst eruit, topidee erin

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.