Type opleiding
E-learning
Duur
2 x 2 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Heb je de FLOW-Loopbaanwijzer voltooid en daarvan een rapport ontvangen? En ben je op zoek naar verdieping van de uitkomsten? Neem dan deel aan onze online training Haal meer uit je loopbaan(wijzer)! Samen met anderen verdiep je je in jouw Loopbaanwijzer-rapport en wissel je samen kennis en ervaring uit. Je leert van en met elkaar en je kunt op een laagdrempelige manier jouw netwerk uitbreiden. Na deze training weet jij wat je te doen staat om jouw ontwikkeling en loopbaan de boost te geven die jij nodig hebt!

Resultaat
  • Je hebt inzicht in: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?
  • Je weet of jouw talenten, rollen, waarden, groeipunten voldoende aan bod komen in je huidige situatie.
  • Je kunt jouw unieke toegevoegde waarde onder woorden brengen.
  • Je kunt jouw toegevoegde waarde zichtbaar maken in woord, beeld en in netwerken.
  • Je hebt inzicht in hoe netwerken werkt en je kunt je eigen netwerk in kaart brengen.
  • Je hebt een aanzet gemaakt met jouw persoonlijke actieplan.
Doelgroep
De training is bedoeld voor corporatiemedewerkers, die de uitkomsten uit de Loopbaanwijzer willen verdiepen door uit te wisselen met anderen, die graag met en van elkaar leren in een groep, die hun netwerk willen uitbreiden en willen leren hoe zij hun netwerk kunnen inzetten bij het uitvoeren van hun actieplan.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen aan deze training. De drie gesprekken met een FLOW-loopbaanadviseur krijg je na inlevering van bijbehorende vouchers.

Doel van deze opleiding

Hoe werkt het?
In deze online training hebben we op twee verschillende data een blok van twee uur:
  • We sturen je van tevoren een voorbereidingsopdracht.
  • In de eerste bijeenkomst staan we stil bij de elementen uit je Loopbaanwijzer. Kun je ze kwijt in je huidige baan en waar zou je meer van willen hebben in je werk?
  • Voor de tweede bijeenkomst sturen we je een creatieve opdracht. Dan heb je de tijd om die in alle rust voor te bereiden.
  • In het tweede blok werken we toe naar hoe jij jezelf en je loopbaanwensen zichtbaar kunt maken aan je werkomgeving. Je leert je ideeën om te zetten in daden.
Je kunt deze online training volgen voorafgaand aan de start van drie FLOW-loopbaangesprekken of na een oriënterend gesprek met een FLOW-loopbaanadviseur. Zo haal je optimaal rendement uit je FLOW-vouchers. En geef je jezelf een boost!

Werkwijze
Je wordt met verschillende werkvormen uitgenodigd om aan de slag te gaan. Vooraf krijg je een werkboekje toegestuurd en een handige instructie over de online-instellingen die je kunt voorbereiden. Afwisselend werk je zelfstandig aan een opdracht, diep je thema's in kleine break-outrooms verder uit en geef/krijg je feedback. Daarnaast krijg je plenair kennis aangereikt en deel je je kennis, ervaringen en vragen met elkaar. De training wordt gegeven door FLOW-loopbaanadviseurs.
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832