Online training waarin je leert hoe je je méér bereikt. Leer doelen stellen, ze te visualiseren, te meten en te bereiken.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Het 80/20-principe stelt dat slechts een klein deel van je inspanningenhet merendeel van je resultaten oplevert. Zo komt bijvoorbeeld 80 procentvan je prestaties op het werk tot stand in slechts 20 procent van jewerktijd. Je zou verwachten dat álles wat je doet even belangrijk is voorje resultaat, maar dat is dus niet zo! In deze training leer je waar jouwprioriteiten liggen. Door je daar op te focussen, bereik je meer doorminder te doen!

Heb jij chronisch tijdtekort? Of besteed je veel meer tijd aan je werk dannodig is omdat je een uitsteller of perfectionist bent? Deze training is vooriedereen die meer tijd wil overhouden. Door je tijdsbesteding en jeresultaten te analyseren, kom je erachter wat jouw prioriteiten zijn. Vanafnu ligt je focus op jouw prioriteiten in plaats van op die van anderen!
  1. Minder doen, meer resultaat;
  2. De essentie van 80/20;
  3. Minder is niet luier;
  4. Lang leve de vrijheid;
  5. Zeeën van tijd.


Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.