Online training waarin je leert hoe je je méér bereikt. Leer doelen stellen, ze te visualiseren, te meten en te bereiken.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Het 80/20-principe stelt dat slechts een klein deel van je inspanningen het merendeel van je resultaten oplevert. Zo komt bijvoorbeeld 80 procent van je prestaties op het werk tot stand in slechts 20 procent van je werktijd. Je zou verwachten dat álles wat je doet even belangrijk is voor je resultaat, maar dat is dus niet zo! In deze training leer je waar jouw prioriteiten liggen. Door je daar op te focussen, bereik je meer door minder te doen!

Heb jij chronisch tijdtekort? Of besteed je veel meer tijd aan je werk dan nodig is omdat je een uitsteller of perfectionist bent? De online training 'Het 80/20 principe: meer bereiken in minder tijd' is voor iedereen die meer tijd wil overhouden. Door je tijdsbesteding en je resultaten te analyseren, kom je erachter wat jouw prioriteiten zijn. Vanaf nu ligt je focus op jouw prioriteiten in plaats van op die van anderen!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Minder doen, meer resultaat
  • De essentie van 80/20
  • Minder is niet luier
  • Lang leve de vrijheid
  • Zeeënvan tijd
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.