Leer in deze online training hoe je als leidinggevende succesvolle beoordelingsgesprekken voert. 

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Ben je leidinggevende en staan binnenkort de beoordelingsgesprekken weer voor de deur? Realiseer je dat dit voor veel medewerkers een belangrijk moment is. Extra belangrijk dus om je goed voor te bereiden. In deze online training leer je wat een goede voorbereiding inhoudt. Hoe je zorgt voor een ontspannen sfeer en hoe je goede afspraken maakt naar de toekomst. Na het volgen van deze training ben jij helemaal klaar om je beoordelingsgesprekken te voeren.

De online training 'Het beoordelingsgesprek' is bestemd voor leidinggevenden, maar iedere medewerker steekt er wat van op.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Wat is een goed beoordelingsgesprek?
  • De voorbereiding
  • De gesprekstechniek
  • De afspraken
  • Een goed jaar voor de boeg!
Deze online training is een mix van magazines, video's, tests, quizzen en opdrachten.

Hoe start ik de training op?

Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.