Leer in deze online training hoe je als leidinggevende succesvolle beoordelingsgesprekken voert. 

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Ben je leidinggevende en staan binnenkort de beoordelingsgesprekken weer voor de deur? Realiseer je dat dit voor veel medewerkers een belangrijk moment is. Extra belangrijk dus om je goed voor te bereiden.In de online training Het beoordelingsgesprek leer je wat een goede voorbereiding inhoudt. Hoe je zorgt voor een ontspannen sfeer en hoe je goede afspraken maakt naar de toekomst. Na het volgen van deze training ben jij helemaal klaar om je beoordelingsgesprekken te voeren.
De online training 'Het beoordelingsgesprek' is bestemd voor leidinggevenden, maar iedere medewerker steekt er wat van op. Hoe bereid je het gesprek voor en hoe kom je tot een beoordeling? Hoe zorg je voor een ontspannen sfeer en communiceer je positief? Hoe maak je afspraken? Leer het in de online training 'Het beoordelingsgesprek'.In de online training 'Het beoordelingsgesprek' komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Wat is een goed beoordelingsgesprek?
  • De voorbereiding
  • De gesprekstechniek
  • De afspraken
  • Een goed jaar voor de boeg!
De online training 'Het beoordelingsgesprek' is een mix van magazines, video's, tests, quizzen en opdrachten.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.