Heb je het lef om de regie over je ontwikkeling in eigen hand te nemen?

Opleidingskosten
€ 420,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Heb je het lef om de regie over je ontwikkeling in eigen hand te nemen? En wil je:
  • in 1 oogopslag zien hoe jouw gedrag ervaren wordt door de omgeving?
  • weten hoe je je gedrag krachtiger kunt inzetten en je invloed kunt vergroten?
Steeds meer professionals kiezen ervoor om zelf regie te nemen over hun persoonlijke ontwikkeling. In een 'spiegelgesprek' maak je een pas op de plaats en sta je stil bij jouw professionele ontwikkeling en de wijze waarop je werkzaamheden uitvoert. De trainer nodigt je uit om te reflecteren op je eigen gedrag met behulp van feedback uit je directe werkomgeving (o.a. collega’s, leidinggevende). Hierdoor krijg je een beeld van hoe jij je invloed aanwendt in de dagelijkse praktijk. De meting ’Invloed’ maakt het mogelijk om in gesprek te gaan over je overtuigingen, gedragspatronen en persoonlijke motivatoren. Zo kun je in korte tijd zichtbare resultaten behalen en met meer plezier en effectiviteit in het werk staan.

Doel van deze opleiding

Wat we bieden
360 graden instrument 'Invloed' met uitgewerkt rapportageboek + een spiegelgesprek van 90 minuten door een gelicenseerde adviseur. Het 360 graden instrument ‘Invloed’ meet op 20 dimensies hoe je je invloed aanwendt.

Inschrijven
Via de knop inschrijven meld je je aan voor deze training, je schrijft je in voor de wachtlijst. De Corporatie Academie zorgt ervoor dat de trainer op de hoogte wordt gesteld en de trainer neemt snel contact met je op om een datum in overleg vast te leggen.