Type opleiding
Klassikaal
Duur
1 dag
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

34.000 nieuwe woningen bouwen per jaar. Dat is de uitdaging. Dat vergt een andere manier van werken. Namelijk van traditioneel naar conceptueel bouwen en van individueel naar collectief inkopen. De corporatie van de toekomst én uiteraard zijn medewerkers dienen klaar te zijn voor deze transitie.

Hoezo Conceptueel Bouwen?
Wil jij vooroplopen in de verandering en je inzetten voor innovatie, versnelling, kostenbesparing en misschien wel het belangrijkste: een oplossing voor het tekort aan woningen? Neem dan deel aan de training ‘Hoezo Conceptueel Bouwen?’. In één dag leer jij wat conceptueel bouwen is, wat de principes zijn en vooral welke toegevoegde waarde conceptueel bouwen voor jou en de woningcorporatie heeft.

We focussen ons op het (uniform) gebruik en begrip van de verschillende termen, hoe we gezamenlijk dezelfde taal in de branche leren gebruiken en vooral hoe jij conceptueel bouwen zelf in kan zetten. Niet alleen luisteren; zeker ook doen! Op deze manier brengen we samen de branche naar een hoger niveau en zorgen we ervoor dat we met dezelfde informatie en inspiratie sneller, beter en betaalbaarder gaan bouwen.

Doelgroep
Wil jij met de juiste termen en informatie het gesprek voeren met collega’s over Conceptueel Bouwen? Ben je sceptisch over wat Conceptueel Bouwen jou en de corporatie kan brengen? Sta jij open voor nieuwe inzichten en inspiratie waarmee jij je verder kunt ontwikkelen op dit thema? Dan is deze training echt wat voor jou!

Extra bijzonderheden
De 1-daagse training is geheel verzorgd. Zo hoef je dus gedurende de dag niet na te denken over alle praktische dingen die je in het dagelijks leven ervan weerhouden om echt stil te staan bij de toekomst.

Doel van deze opleiding

Hoe ziet de training eruit?

  • Kennismaking met trainer en andere deelnemers
  • Inleiding Conceptueel Bouwen
  • Facts & figures: wat zijn de voordelen van Conceptueel Bouwen?
  • Een uitdagende game waardoor je de verschillen tussen traditioneel en conceptueel bouwen aan den lijve ondervindt.
  • Een eerste stap naar de toekomst: ‘jouw experiment’

Werkwijze
De trainingen zijn klassikaal, hiermee creëren we het hoogste leerrendement en kun je optimaal leren van andermans ervaringen. Voorafgaande aan de driedaagse training krijg je een voorbereidende opdracht.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 500,-
Opleidingskosten
€ 500,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832