Projecten leiden: een fluitje van een cent? Wel na het volgen van deze online training. Maak van ieder project… een succes!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Heb je, als je aan een project werkt, soms moeite het overzicht te behouden? Zie je bij grotere projecten door de bomen het bos niet meer? Of vind je het lastig een team te leiden? Deze online training helpt je in het scheppen van helderheid en overzicht. Je creëert deelprojecten en geeft ieder teamlid zijn of haar eigen verantwoordelijkheid. Ook de communicatie met de verschillende stakeholders neem jij voor je rekening. De regie behoud je door het team, het proces en de verwachtingen te managen.

De online training 'Ieder project een succes' leert je gestructureerd en daadkrachtig projecten te leiden. Je krijgt uitgelegd hoe je projecten opzet, doorloopt en succesvol afrondt. Na de online training Ieder project een succes beheers je alle benodigde vaardigheden.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • De beste aanpak
  • Maak het helder
  • Zorg voor overzicht
  • Behoud de regie
  • Werk in uitvoering
De online training bestaat uit onder andere magazines, video’s en animaties, een interview, quizzen en opdrachten.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.