Betrokken, bevlogen en tot in de tenen gemotiveerd personeel willen we allemaal wel. Maar hoe krijg je dat als leidinggevende voor elkaar?

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Deze training is voor iedereen die één of meerdere mensen aanstuurt. Een succesvolle bedrijfsvoering staat of valt met de instelling van mensen. Is jouw team positief en betrokken, dan kunnen jullie bergen verzetten.

In de online training ‘Iedereen betrokken' leer je wat voor jouw medewerkers belangrijke waarden zijn. Door te communiceren en uitdagingen te bieden, weet je mensen te binden en te verbinden.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Hart voor de zaak
  • Praat met elkaar
  • Daag uit
  • Een warm bad
  • Houd ze aan boord!
Deze online training bestaat onder meer uit een interview met hoogleraar Willem van Rhenen, video’s, magazines, opdrachten en een quiz.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.