Notuleren bij een vergadering is geen populair klusje, maar met de online training ‘Ik notuleer!’ draai jij je hand er niet meer voor om!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Deze training is voor iedereen die weleens notuleert en een handige leidraad wil hebben voor hoe dat precies moet. Wat schrijf je wel en niet op? En wat doe je als een deelnemer onduidelijk spreekt? Aan de hand van handige tips en goede praktijkvoorbeelden krijg je op al die vragen een antwoord. Oren open en pen in de aanslag! Notuleren bij een vergadering is geen populair klusje, maar met deze online training draai jij je hand er niet meer voor om!

In de online training ‘Ik notuleer!’ krijg je een handige leidraad om te notuleren. Zie je er meestal als een berg tegenop als jij aan de beurt bent om notities te maken? Leer hoe je slimme aantekeningen maakt en een helder verslag schrijft. Na de online training schud jij de notulen zo uit je mouw!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Wie maakt de notulen?
  • Weet wat er op papier moet komen
  • Feiten, argumenten & besluiten
  • Klip en klaar
  • Op naar de volgende vergadering
Deze online training bestaat uit onder andere magazines, een interview met een expert, een scan, video’s, animaties, opdrachten en quizzen.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.