Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Die ga je zeker vinden na het volgen van deze online training. Jouw cv zal nooit meer hetzelfde zijn en jij weet precies hoe je jezelf verkoopt!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Ben jij wel toe aan die welbekende ‘nieuwe uitdaging’? Dan zit er maar één ding op: een geweldige baan zoeken en solliciteren! Maar hoe doe je dat nou precies? Hoe voorkom je dat jouw cv binnen enkele tellen in de prullenbak ligt en dat je afwijzing na afwijzing te verwerken krijgt? En hoe schrijf je een motivatiebrief die daadwerkelijk tot een gesprek leidt?

De training ‘Ik wil die baan’ helpt je bij het schrijven van een onweerstaanbaar cv. Een cv waarin je dicht bij jezelf blijft en dat geen twijfel laat bestaan over jouw kwaliteiten. Samen met een motivatiebrief die echt overtuigt, heeft de recruiter maar één optie: jou die mooie baan geven!

Is jouw cv aan een opfrisbeurt toe? Lukt het je in je sollicitatiebrieven maar niet om dezelfde uitgekauwde clichés te ontwijken? Grossier je in afwijzingen en heb je weinig vertrouwen in het vinden van je droombaan? Goed nieuws! Na het volgen van deze online training ligt jouw droombaan binnen handbereik!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Op weg naar het gesprek
  • Jij bent een merk
  • Plan je route
  • Jouw reclamepakket
  • Zo kan het ook
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.