Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Resultaatgericht Samenwerken heeft belangrijke rol bij verduurzamingsopgaveRGS heeft zijn wortels in het schilderonderhoud van corporatiewoningen door VGO-bedrijven. Inmiddels wordt RGS breder toegepast. Niet alleen bij planmatig onderhoud, maar bij alle onderhoudssoorten, van reparatie- tot mutatie onderhoud en van renovatie tot verduurzaming. De verduurzamingsopgave in de corporatiesector is voor de komende decennia enorm. RGS kan daarin een belangrijke rol vervullen.

Resultaatgericht samenwerken vraagt om een andere mix van kennis, vaardigheden en gedrag. Het is een ontdekkingstocht in wat werkt, wat niet en hoe we het samen stap voor stap kunnen verbeteren. Landelijk werkt zo’n 50% al met RGS.

Voor:
corporatiemedewerkers die net beginnen of al even werken met RGS en graag kennis en ervaring willen uitwisselen met elkaar.

Door:
Gerrie van den Berg, regisseur Planmatig Onderhoud bij Mitros Egbert Kunst, strategisch adviseur techniek bij GroenWest, tevens lid van de Programmaraad RGS en Leercirkel RGSZij hebben beide al veel ervaring opgedaan met RGS en zullen een korte presentatie houden over RGS, hun ervaringen delen, de do’s maar zeker ook de dont’s bespreken en vooral ingaan op jullie vragen.

Het verzoek is dan ook om al je vragen voor 1 juli te mailen aan hbloemendaal@mitros.nl

Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832