Type opleiding
Klassikaal
Duur
3 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

In deze 3-urige interactieve online training, krijgen deelnemers de inzichten en handvatten om hun gezondheid op emotioneel, mentaal en fysiek niveau te vergroten. Uitgangspunt hierin zijn de grondbeginselen van de positieve psychologie, waardoor ongeacht de uitdagende omstandigheden waarin we ons vaak bevinden, gewerkt kan worden aan het bereiken van een optimaal welbevinden.

Achtereenvolgens worden behandeld:

  • Introductie van het thema; waarom juist nu relevant?
  • De samenwerking tussen emoties, je fysieke conditie en gedachten
  • Bespreking van "The Corporate Athlete Model"- Over wat we als medewerkers van een organisatie kunnen leren van topsporters?
  • Concrete oefeningen en tips om jezelf te versterken, hierin komen o.a. aan bod: ademhaling, beweging, voeding, aandacht leren sturen, ervaren van positieve emoties & verbondenheid met anderen.

De training vindt live plaats, de trainer is dus beschikbaar voor vragen & interactie tijdens de Webinar. Verder is de inhoud van het Webinar een afwisseling van kennisdeling door de trainer (begeleid met beeldmateriaal), zélf ervaren middels praktische oefeningen en tot slot; het delen van ervaringen met elkaar.

Trainster: Sanne Lemmers

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
06-10-2020
14:00 - 17:00 Thuis Aanmelden
Datum 06-10-2020
Tijd 14:00 - 17:00
Locatie Thuis
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832