Type opleiding
Webinar
Duur
1,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Jij van KLIMMR hebt plezier in je werk, zet je talenten in, bent gretig om je verder te ontwikkelen en daarnaast bezit je ook nog eens een flinke portie verandervermogen!! En dat wordt knap lastig als je je herstelvermogen tijdens je slaap onvoldoende benut. Is jouw wens voor 2023 om een goed slaappatroon te ontwikkelen? Verbeeld je eens in wat je dat op kan leveren. Meer energie, productiever en creatiever, een betere weerstand en knapper met een langer lontje! Dat wil jij toch ook? Geef je daarom op voor het webinar over slapen op 15 maart a.s. Zien we je dan? Het Webinar wordt gegeven door Lonneke Peeters, Vitaloog en fysiotherapeut en specialist in leefstijl.

Inhoud:
Het belang van slaap! Maar hoe dan? Tijdens de slaap vindt fysiek herstel plaats, het opschonen en verankeren van je geheugen, maar ook de opslag en herkenning van motorische vaardigheden. Lonneke legt uit wat slaap is en hoe je de kwantiteit en de kwaliteit ervan kan bevorderen middels dagindeling (fysieke en mentale in- en ontspanning), invloed van (zon)licht en voeding.

Thema’s:

  • kwaliteit en kwantiteit van slaap (slaapcycli)
  • jouw persoonlijke dag- en nachtritme: ben jij een ochtend- of avondmens?
  • plak je 'rode brandstoflampje' niet af!

Doel van deze opleiding

Aanpak & resultaat:
Een interactieve workshop met kennis, inzichten, bewustwording en tools.
Ga aan de slag met jouw persoonlijke inzichten en krijg meer energie, wordt productiever en creatiever, krijg een betere weerstand en wordt knapper met een langer lontje!

Kosten

Onderdeel Prijs
Trainingsprijs € 0,-
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832