Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Op initiatief van Petra van den Bogaard van Stichting Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken organiseert KLIMMR een OR-netwerkbijeenkomst. Hier kun je andere OR-leden ontmoeten, jouw vragen delen en bijgepraat worden over de ontwikkelingen in het OR-vakgebied.

Op 25 maart is de eerste online netwerkbijeenkomst georganiseerd! Over een actueel onderwerp, namelijk het hybride werken. We hebben hiervoor een enthousiaste spreker, Mark Capel van Trainiac uitgenodigd.

"Actualiteiten in Medezeggenschap|Hybride werken” – Mark Capel - TRAINIAC
Begin 2021 zijn er weer veel zaken waar jij als OR-lid mee te maken krijgt. In ruim een uur neemt Mark Capel op actieve wijze de actualiteiten uit de medezeggenschap met je door. We gaan in op de recente ontwikkelingen en actuele uitspraken op het gebied van de WOR. In korte tijd ben je weer helemaal bij! Jullie hebben er vast al wel over gehoord: het hybride werken. Dat klinkt misschien heel spannend, maar wat betekent dit nu eigenlijk? Voor mensen is het antwoord: "Soms thuis werken, soms op kantoor", maar wat maakt hybride werken dan zo anders dan we gewend zijn? In deze bijeenkomst behandelen we naast de actualiteiten ook de verwachtingen, uitdagingen en resultaten van het hybride werken. Met veel praktische tips!

Heb je vooraf vragen die je beantwoord wilt hebben in de bijeenkomst? Mail deze dan uiterlijk 14 maart naar hbloemendaal@mitros.nl

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
25-03-2021 Startgarantie
14:00 - 16:00
Thuis Aanmelden
Datum & tijd 25-03-2021 14:00 - 16:00
Startgarantie
Locatie Thuis
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832