Type opleiding
Klassikaal
Duur
dagdeel
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Keuzes maken, hoe doe ik dat nou eigenlijk?

Tijdens deze training gaan we aan de slag met het thema keuzes.
Eigenlijk lopen we allemaal in ons leven tegen keuzemomenten aan, groot en klein. Van boodschappen doen tot keuzes binnen je loopbaan. Keuzes met kleine gevolgen, maar ook met grote.
Soms hebben we spijt na het maken van een keuze en soms is het een schot in de roos geweest.

Hoe maak jij keuzes? Gebruik jij je gevoel, je verstand of misschien wel allebei? Aan de hand van ervaringsoefeningen en jullie verhalen gaan we met deze vraag aan de slag.

Als haptotherapeut (io) werk ik veel met gevoelservaringen en vertrouw ik op een balans tussen mijn gevoel én mijn verstand.
Ik neem mijn gevoel mee in de keuzes die ik maak. Om dat te kunnen doen, is het van wezenlijk belang om in contact te zijn met mijn gevoel én ernaar te luisteren.

Wanneer we hebben ontdekt hoe jij keuzes maakt, gaan ook wij aan de slag met dat gevoel.
Wat voel jij in je lichaam wanneer je voor een keuzemoment staat en hoe neem je dit mee in je besluit?

Beoogde resultaten:

  • Helderheid in de manier hoe jij keuzes maakt
  • Een inkijk in het gevoelsleven en hoe dat zich in jouw lichaam manifesteert aan de hand van theorie en ervaringsoefeningen
  • Handvatten om, bij het maken van je keuzes, een balans te vinden tussen denken en voelen

Kortom, een middag vol ervaringen waarin je leert over jezelf en een inkijk krijgt in hoe jij je gevoel meer kunt laten spreken.
Trainster: Lisa Kaspers

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tijdens KLIMMR workshops worden foto's gemaakt die mogelijk gebruikt worden voor KLIMMR communicatie. Heb je hier bezwaar tegen dat er een foto van jou tijdens deze workshop wordt gebruikt, stuur dan een mail naar events@klimmr.nl.


We hopen je natuurlijk op 7 april te zien. Mocht je toch verhinderd zijn, meldt dit dan zo snel mogelijk en in ieder geval voor 24 maart. Zo kunnen mensen op de wachtlijst toch nog aansluiten. Na deze datum brengen we helaas een bedrag van 75 euro in rekening, omdat we de KLIMMR workshops gratis toegankelijk maken.


Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832