Type opleiding
Klassikaal
Duur
3,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Sta je voor de uitdaging leiding te geven aan een team van twee, drie of vier generaties op de werkvloer? Merk je dat er soms een kloof is tussen de verwachtingen, waarden en werkstijlen van jouw teamleden? Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor jou. Onze training over leidinggeven aan generaties op de werkvloer biedt jou de inzichten, strategieën en praktische tools die je nodig hebt om succesvol leiding te geven aan de verschillende generaties.

Programma
Tijdens deze training zul je leren begrijpen wat elke generatie motiveert en hoe je hun unieke talenten kunt benutten. We zullen dieper ingaan op de waarden, communicatiestijlen en werkvoorkeuren van de verschillende generaties, zodat je effectieve manieren kunt ontwikkelen om hen te inspireren en te motiveren. Ook staan we stil bij de volgende vragen: welke overtuigingen en (voor)oordelen heb ik als gevolg van de tijd waarin ik ben opgegroeid? En wat is de impact hiervan op mijn leiderschap en mijn gedrag? Met al deze inzichten maken we vervolgens meteen de vertaling naar de praktijk van alledag aan de hand van praktische oefeningen en bruikbare tips.

Sprekers:
Hilmar Hakvoort en Mirjam van Veen

Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832