Type opleiding
Webinar
Duur
2 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Herken je dit: slecht slapen, prikkelbaar zijn, stemmingswisselingen, concentratieverlies en gevoelens van stress? En dat dan de hele week door. Thuis en op je werk. Want de overgang stopt niet wanneer je ‘s ochtends inlogt om te gaan werken. En daar kun je flink last van hebben. Als het jezelf overkomt, maar ook als de collega tegenover je in de fase zit. Want waarom vergeet ze nu iedere keer wat ik gevraagd heb en waarom gaat het raam open en dicht, open en dicht en wéér open en dicht…..

Schrijf je in! Webinar op donderdag 13 april
Herken je de klachten en behoor jij tot de groep die weet hoe het is om in de overgang te zitten. En wat het effect daarvan is op jouw werk? En geloof je erin dat het anders kan, maar je weet nog niet hoe? KLIMMR gaat jou helpen op jouw pad naar met energie je werk kunnen doen. Want de overgang is een fase waar iedere vrouw doorheen gaat. En deze fase kan best even duren. En dan kun je maar beter zoveel mogelijk weten wat jou kan helpen.

Wanneer
Op donderdag 13 april van 14.30 – 16.30 uur ben je welkom bij het webinar Overgang (en werk).

Programma
Tijdens de workshop komen de volgende essentiële thema’s aan bod:

  • Overgang algemeen: Waar gaat de overgang over. Welke factoren beïnvloeden de overgang. Hoe kun je je hormonen zelf weer in balans krijgen d.m.v. (kleine) leefstijlaanpassingen
  • Voeding: Welke rol vervult voeding tijdens de overgang? Welke voeding geven je hormonen, energie en gezondheid een positieve boost en welke kun je beter achterwege laten.
  • Stressreductie: Wat is stress voor je lichaam, vooral tijdens de overgang en welke invloed kun je hierop uitoefenen.
  • Bewustzijn: Welke gedragspatronen spelen een rol juist tijdens de overgang en hoe kan je hiervan afstand nemen.
  • Bewegen: Wat is de rol van bewegen tijdens de overgang. Welke klachten kan het verminderen. Welke klachten kunnen juist verergeren door niet (juist) te bewegen.
  • Werk: Welke weerslag heeft de overgang op je werk en hoe kun je ervoor zorgen dat de impact op je werk beperkt blijft. En dan wel zo dat je ook thuis nog energie hebt en gezellig kunt zijn. Hoe ga je, goed voorbereid, het gesprek hierover aan met je leidinggevende.


Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832