Duur
6 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden!

En wist je dat zo'n 75% van onze hersencapaciteit is ingesteld op het verwerken van visuele informatie? Je ziet daarom steeds vaker dat zelfgemaakte tekeningen en symbolen gebruikt worden inhet werk. Dit wordt Visuele Communicatie of Zakelijk Tekenen genoemd. Wij noemen het: Beeldkracht.

Het helpt bij een betere communicatie en zorgt ervoor dat je makkelijker zaken onthoudt. Je creatief denkvermogen wordt gestimuleerd en bovenal: het maakt het werk leuker!

En het mooie is: echt iedereen kan zèlf krachtige beelden tekenen. Het enige dat je nodig hebt is een portie lef en een zetje om daadwerkelijk zèlf te gaan tekenen in je werk. Wij, Annelies Colenbrander en Brechje Sondermeijer van Beeldkracht10 en beide werkzaam in en voor de corporatiewereld, geven jou met enthousiasme dit eerste zetje en helpen jou bij het maken van krachtige beelden voor een heldere communicatie. Wij doen dit met onze energieke, interactieve en resultaatgerichte training.


Wat leer je?

In deze training verdiep je je in de kracht van beelden en het gebruik hiervan in je dagelijkse werk. Je leert:

  • De basisvaardigheden van het zakelijk tekenen.
  • Visuele toolbox: gebruik van symbolen, menselijke figuren, emoties en manieren om de kracht van je getekende beelden te vergroten
  • Je eigen beelden opbouwen voor je beeldenbibliotheek.
  • Abstracte begrippen omzetten in visuele symbolen.
  • Verschillende concrete toepassingsmogelijkheden voor je dagelijkse werk. Mede gericht op de interne communicatie en bewonerscommunicatie.
  • Dat het gebruik van beeldkracht werkt en dat je veel beter kunt tekenen dan je denkt!
  • Je gaat deze dag vooral zèlf aan de slag. Zo ervaar je direct hoe je snel en simpel iets kunt uitleggen met tekeningen. Je zult zien: ook jíj kan tekenen!
  • Aan het einde vande training kun je beeldkracht (zakelijk tekenen) inzetten als communicatiemiddel in je dagelijkse werk. Oók als je denkt dat je ècht niet kan tekenen.
  • En……je hoeft geen ervaring te hebben met tekenen.


Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832