Type opleiding
Klassikaal
Duur
6 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden! Wist jij dat zo’n 75% van onze hersencapaciteit is ingesteld op het verwerken van visuele informatie? Niet zo verwonderlijk dat daarom steeds vaker zelfgemaakte tekeningen en symbolen gebruikt worden in het werk. Dit wordt Visuele Communicatie of Zakelijk Tekenen genoemd. Wij noemen het Beeldkracht. Iedereen kan zélf krachtige beelden tekenen en in je dagelijkse werk gebruiken. Het enige dat je nodig hebt is een portie lef en een zetje om het te doen. Brechje Sondermeijer van Beeldkracht10, werkzaam in en voor de corporatiewereld, geeft jou met enthousiasme dit eerste zetje. Zij doet dit met haar energieke, interactieve en resultaatgerichte training.

Programma

In deze training verdiep je je in de kracht van beelden en het gebruik hiervan in je dagelijkse werk.

Je leert:

  • De basisvaardigheden van het zakelijk tekenen.
  • Visuele toolbox: gebruik van symbolen, menselijke figuren, emoties en manieren om de kracht van je getekende beelden te vergroten.
  • Je eigen beelden opbouwen voor je beeldenbibliotheek.
  • Abstracte begrippen omzetten in visuele symbolen.
  • Verschillende concrete toepassingsmogelijkheden voor je dagelijkse werk.

Mede gericht op de interne communicatie en bewonerscommunicatie. Waaronder het in beeld brengen van een ingewikkeld proces en het gebruik van templates.

  • Dat het gebruik van beeldkracht werkt en dat je veel beter kunt tekenen dan je denkt!


Schrijf je in! Workshop op donderdag 8 juni
Je gaat deze dag vooral zèlf aan de slag. Zo ervaar je direct hoe je snel en simpel iets kunt uitleggen met tekeningen. Je zult zien: ook jíj kan tekenen. Aan het einde van de training kun je zakelijk tekenen inzetten als communicatiemiddel in je dagelijkse werk. Oók als je denkt dat je écht niet kan tekenen.

Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832