Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Wil je 2021 vitaal, sterk en met energie starten? Wil je 2020 achter je laten en het nieuwe jaar beginnen met de energie die je het afgelopen jaar hebt gemist of bent kwijt geraakt? Of heb je de modus in het vitaal thuiswerken wel gevonden, maar wil je graag een volgende stap maken? Lees hier hoe dat kan.

KLIMMR heeft speciaal voor de medewerkers van KLIMMR corporaties met SPAT Verandert een programma samengesteld om ons vitaal door of uit de Coronaperiode te krijgen. Doe jij mee met het speciale KLIMMR programma? Het bestaat uit vier onderdelen. • Kick-off online met Fabio D’Agata • Tien weken lang 2 x per week een kort, inspirerend filmpje gericht op beweging • Elke 2 weken een live online energizer / training met trainer en motivator Jelle Bouma • Kick-out afsluiter online met Fabio D’AgataNa deze 10 weken ben je op verschillende manieren in beweging te komen! Je ervaart niet alleen de voordelen van lichaamsbeweging, maar je maakt ook kennis met nieuwe, creatieve oefeningen die je zelf kunt toepassen en niet te vergeten, het inspirerende gedachtegoed achter Intelligent Bewegen. Grijp deze kans!

Programma> Dinsdag 12 januari 09.30 – 10.30 uur Kick-off met Fabio D’Agata

> Dinsdag 19 januari, 2 februari, 16 februari, 2 maart en 16 maart van 13.00 – 13.30 uur Live energizers met Jelle Bouma

> Tien weken op dinsdag en donderdag Een filmpje met elke keer een compleet nieuwe beweegoefening

Alleen of met zijn allenDit programma zorgt ervoor dat je 2021 met energie, fit en vitaal start in beweging komt, letterlijk en figuurlijk. De filmpjes kun je op je eigen moment bekijken en in je eigen tijd uitvoeten. Maar zijn ook heel leuk om online met collega’s te doen. Met de energizers van Jelle Bouma kom je gegarandeerd op een creatieve manier met elkaar in beweging én sta je digitaal met elkaar in verbinding.

Fabio D’Agata is eigenaar van SPAT Verandert, spreker en auteur van het succesboek Intelligent Bewegen. SPAT verandert staat voor een Sportieve aanpak, Persoonlijk contact, Aandacht voor de verandering en Training om het te realiseren. SPAT verandert richt zich op verandering en persoonlijke groei door het inzetten van beweging.
Bekijk hier alvast een korte introductie.
Onder de vroege inschrijvers verloten we twee gesigneerde exemplaren van het boek Intelligent bewegen. Schrijf je nu vast in!

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 0,-
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832