Type opleiding
Webinar
Duur
45 minuten
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Wist je dat er meer dan tien soorten yoga zijn? Die ieder een eigen functie hebben. Bij KLIMMR zijn we groot voorstander van Yoga, mede omdat er zoveel soorten zijn. Er is voor iedereen wat wils. Een uurtje in de ‘slaap’ modus? Kies van Yoga Nidra, waarmee je de diepe staat van bewuste ontspanning binnengaat. Het brengt je in een diepe slaap waarin onze zintuigen, intellect en geest ontspannen. Liever wat meer energie? Kies dan Power Yoga, waarbij kracht, actief en dynamiek voorop staan. Power Yoga maakt je sterker en leniger en je krijgt er een betere conditie van. Maar yoga kan je ook helpen in het gezond (thuis)werken.

Op woensdag 21 juni is het wereld yoga dag. En speciaal hiervoor geeft Kelly van Yogatijd! die ochtend een yoga sessie.

Programma
Wat kun je verwachten? Deze yogales van 45 minuten is speciaal gericht op gezond (thuis)werken. Want hoe houd je je lijf sterk en soepel als je zoveel achter een computer zit? Ook is er veel aandacht voor de adem, want wist je dat je door correct te ademen daar heel veel energie uit kunt halen? We doen zowel ontspannende als versterkende oefeningen voor de nek, schouders, rug en heupen. Dit bouwen we rustig op. We koppelen bewegingen met de ademhaling en hierdoor komen ook de gedachten tot rust. Door inspanning af te wisselen met ontspanning zul je de ontspanning dieper kunnen ervaren.

Schrijf je in! Webinar op woensdag 21 juni
Iedereen kan meedoen met deze les, je hoeft geen ervaring te hebben. En het mooie is dat je na je aanmelding ook toegang krijgt tot de opname van de les. Je kunt de les nog een maand lang zo vaak herhalen als je wilt. Zo kun je goed de fysieke en mentale effecten van yoga opmerken.

Wil je onderzoeken hoe yoga bijdraagt aan gezond (thuis)werken? Gun je jezelf dan deze online yoga sessie van KLIMMR.

Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832