Voor warme mensen is koud acquireren een koud kunstje. In deze training leer je hoe jij wél succes boekt aan de telefoon!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Verstand van koude acquisitie is voor iederéén bijzonder nuttig, want het levert je nieuwe klanten en dus meer omzet op. De heersende angst voor koud bellen is begrijpelijk. Zonder een doordachte strategie en een goed verkoopverhaal is koude acquireren inderdaad een afmattende bezigheid, maar met een goede voorbereiding en een strakke elevator-pitch ga je gegarandeerd successen boeken!
Dat laatste leer je in de online training ‘Koude acquisitie voor warme mensen’. Je leert puntsgewijs waaruit een goede voorbereiding bestaat en hoe je de juiste targets vindt. Zo voorkom je dat je in het wilde weg gaat bellen. Vervolgens ga je aan de slag met jouw toon en je verkoopverhaal. Tenslotte leer je hoe je een prettig acquisitiegesprek omzet in een deal.

In de online training ‘Koude acquisitie voor warme mensen’ leer je puntsgewijs waaruit een goede voorbereiding bestaat en hoe je de juiste targets vindt. Zo voorkom je dat je in het wilde weg gaat bellen. Vervolgens ga je aan de slag met jouw toon en je verkoopverhaal. Tenslotte leer je hoe je een prettig acquisitiegesprek omzet in een deal.In de online training ‘Koude acquisitie voor warme mensen’ worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • "Dag mevrouw Jansen!”
  • Voordat je de hoorn pakt
  • Het gaat niet om jou
  • De gunfactor
  • "Afgesproken!”
‘Koude acquisitie voor warme mensen’ is een online training die bestaat uit onder andere magazines, video’s, opdrachten, een quiz en een interview.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.