Type opleiding
Klassikaal
Duur
2 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Wanneer je onder druk moet presteren kan dat effect hebben op je communicatie en samenwerking. Soms komen dan zelfs de meer primaire gedrags- en interactiepatronen naar boven, zoals de bekende Fight, Flight, Freeze reactie. Om toch kalm, open en in contact te blijven en daarmee te kunnen afstemmen op anderen is een verandering in mindset en gedrag nodig. Je kunt zelfs leren met je eigen gedrag het gedrag van anderen bewust te beïnvloeden om zo win-winsituaties te creëren. Dit is precies wat je in deze workshop met boksen als metafoor aan den lijve gaat onderzoeken en ondervinden.

Wat levert het op?

  • Inzicht in je primaire gedrags- en reactiepatronen
  • Inzicht in hoe je kalm, open en in contact kunt blijven, ook onder druk
  • Inzicht in hoe je met je eigen gedrag dat van anderen kunt beïnvloeden

Voor wie is deze workshop?
Deze fysieke workshop is voor iedereen die haar/zijn effectiviteit in interactie en samenwerking wil verbeteren.

Praktische informatie:

  • Het is een fysieke, ervaringsgerichte workshop (met boksen). Om mee te doen heb je absoluut geen sportconditie nodig, maar je komt wel in beweging en in actie.
  • De training duurt 2 uur.
  • De workshop wordt verzorgd door Rob van Ham (Cheng Hsin).
  • Zorg voor comfortabele en loszittende (sport)kleding. Kleedruimtes zijn aanwezig. De training is in een zaal met judomatten. Hierop mogen geen schoenen worden gedragen. Je mag er wel op blote voeten of met sokken aan naar binnen.


De kosten voor deze training bedragen € 50,- (incl. BTW) per persoon. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je aan in de wachtkamer.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 50,-
Opleidingskosten
€ 50,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832