Type opleiding
Klassikaal
Duur
2,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Een op de vier medewerkers in onze sector combineert dagelijks tot geregeld het werk met mantelzorgtaken. Mantelzorg én zorgtaken, zoals de opvoeding van je kinderen, veranderen de werk-privébalans van jou als medewerker en leveren de organisatie uitdagingen op.
Door de vergrijzing al de mentale en emotionele druk op mantelzorgers alleen maar toenemen. Het samenwerken met en ondersteunen van mantelzorgers wordt dan ook steeds belangrijker.

Kracht in Mobiliteit wil hier graag bij helpen en biedt daarom een workshop aan voor:

  • Mantelzorgers
  • Managers
  • HR-professionals
  • Overige geïnteresseerden


Wat kan je van deze workshop verwachten?
Petra Scherpenhuizen is auteur, spreker, internationaal NLP trainer- en Mastercoach, Hypnotherapeut en eigenaar van Change by Choice. Zij heeft als ervaringsdeskundige het boek ‘Schuld – wat als je losbreekt van alle verwachtingen?’ geschreven.Wanneer gaat de zorg voor anderen ten koste van jezelf? Hoe maak je ook nog ruimte voor je eigen wensen? Wat mag er van jou als mantelzorger wel en niet verwacht worden? Hoe ga je om met het omdraaien van de rollen van ouder en kind? En wat betekent dit voor de gezinsverhoudingen? Wat betekent dit voor mijn werk?

Deze problematiek wordt in de roman heel persoonlijk gemaakt en is vermakelijk en met de nodige humor geschreven. Zij schrijft dicht op de huid over zaken waarmee de hoofdpersoon en mantelzorger tegen-wil-en-dank in de dagelijkse praktijk mee geconfronteerd wordt. Een verhaal waarin ze haar eigen ervaringen als mantelzorger voor haar ouders verwerkte.

Petra neemt je mee op haar persoonlijke ontdekkingsreis die leidde tot het schrijven van haar roman. Ze vertelt over de waardevolle betekenis van deze uitdagende periode, wat het betekent heeft voor haar ontwikkeling en wat de belangrijkste boodschap is die zij mee wil geven. Hiermee wil zij graag bijdragen aan meer (h)erkenning van de mantelzorg en de zorger in het bijzonder.

Extra!

  • Elke deelnemer aan de lezing ontvangt van ons het boek ‘Schuld – wat als je losbreekt van alle verwachtingen?’.
  • Er is een mantelzorgmakelaar aanwezig waar je kennis mee kan maken en waar je praktische vragen aan kan stellen.


De kosten voor deze workshop bedragen € 60,- (incl BTW) per persoon. Je kunt dit mogelijk betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). Stem dit af met je leidinggevende of HR/P&O. We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt zo nodig door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
26-10-2023
14:00 - 16:30
Arnhem
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
26-10-2023 14:00 - 16:30
Volkshuisvesting, Kadestraat 1 Arnhem - Arnhem

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 60,-
Opleidingskosten
€ 60,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832