Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Het is maandagochtend. Nog op je sloffen en met een kop koffie start je jouw werkdag. Nadat je een wasje hebt aangezet log je in op Microsoft Teams. Vandaag staat een online teamoverleg gepland. Je gaat brainstormen over de strategische plannen voor 2021. Wordt dit:

  • het zoveelste online overleg waarbij je om de haverklap jouw mail, whatsapp en de NOS app checkt? of
  • een online overleg om niet snel te vergeten, waarbij je samen met jouw collega’s in een digitale bubbel verdwijnt en continue geboeid blijft?

Hoe deze dag verloopt heb jij helemaal zelf in de hand. Ben je klaar voor een nieuwe aanpak? Ga dan samen met Lizan van Ooijen aan de slag tijdens de workshop ‘Online samenwerken als een pro!’

Wat ga je doen?
Je leert hoe jij een interactieve online sessie vormgeeft en begeleidt. Tijdens de workshop maak je kennis met Mural. Een online whiteboard waarmee je in een handomdraai samen post-its plakt en ordent, nieuwe ideeën bedenkt, prioriteert en plannen smeedt. Je gaat aan de slag met verschillende online werkvormen die uitdagen tot samenwerken. Je zult ervaren dat je met plezier kunt samenwerken op afstand. Gegarandeerd dat jij de digitale vergaderruimte vol inspiratie zult verlaten.

Voor wie is deze workshop?
Voor iedereen die het online samenwerken op meer interactieve wijze wil oppakken.

Praktische informatie:

  • De workshop is online.
  • De training duurt 2,5 uur.

De kosten voor deze training bedragen € 65,- (incl. BTW) per persoon. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je in de wachtruimte.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 65,-
Opleidingskosten
€ 65,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832