Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Ben je benieuwd naar wat er meer mogelijk is in (je eigen) werk? Kijk je uit naar een volgende stap in je loopbaan? Of wil je inzicht in jouw talenten? Of wil je meer balans tussen werk en privé? Maak dan kennis met UTOPIA in 10 stappen. De methodiek inspireert je te kijken naar jezelf, naar werk, dromen en uitdagingen. Leiderschap, oplossingsgericht werken, durftevragen, netwerken en doen staan centraal. UTOPIA in 10 stappen daagt je uit kansen te zien en regisseur te zijn van je eigen succes. Waardoor je daadwerkelijk stappen zet.

Ook voor jou? Maak kennis met alle stappen van de methodiek. Je gaat meteen aan de slag!

De kosten voor deze training bedragen € 70,- (incl. BTW) per persoon. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Yvonne Beckers.

I.v.m. de aangescherpte COVID-19 maatregelen bij de woningcorporaties, vindt deze workshop plaats bij In de Oude Werkplaats, Tweede Oude Heselaan 121 in Nijmegen. Het is mogelijk om op gepaste afstand deel te nemen. Parkeren/OV: KLIK HIER!

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je aan in de wachtkamer.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 70,-
Opleidingskosten
€ 70,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832