Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

De wereld om je heen verandert snel. Dat was al zo voor de coronacrisis, en nu lijken die veranderingen nog sneller te gaan en onvoorspelbaarder te zijn. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. We leven langer en we wonen langer zelfstandig. Meer huurders vertonen verward gedrag. Er zijn meer – betaalbare – woningen nodig. Duurzaam en energiezuinig leven is een gemeenschappelijk doel.

We zullen meer dan ooit samenwerken met gemeenten, zorgverleners en wijkagenten om sociale problemen op te lossen en te voorkomen. Corporaties gaan meer samen optrekken om energieneutrale huizen te bouwen voor een zo gunstig mogelijke prijs. Er is steeds meer digitaal contact met huurders.

Misschien herken je het toekomstbeeld, maar misschien ook niet. Dat is niet erg. Het is bedoeld als stip op de horizon. Die stip kan er anders uitzien, afhankelijk van hoe de toekomst zich ontwikkelt en de keuzes die jouw corporatie maakt. En dat is prima. Laten we er vooral met elkaar over in gesprek gaan. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor jou, voor jouw corporatie en op welke gebieden is samenwerking mogelijk.

Kom ook naar je vakgroep en laat je bijpraten over de Corporatie van de Toekomst!

In de Week van het Werken (15 t/m 18 november) organiseert Kracht in Mobiliteit een evenement om jou voor te bereiden op de veranderingen die gaan komen bij corporaties.

Wat gaan we doen deze Week van het Werken?
We starten op 15 november van 15.00 tot 16.30 uur met een gezamenlijk aftrap via een webinar.

Vervolgens vinden van 15 t/m 18 november zeven vakgroepen plaats op de gebieden:

  • Woningbeheer en onderhoud
  • Wijk- en Sociaal beheer en leefbaarheid
  • Vastgoed en projectontwikkeling
  • Financiën
  • Verhuur, verkoop en bemiddeling
  • Staf
  • Ondersteuning, ICT, administratie en secretariaat

Er is dus altijd een vakgroep wat bij je past.

Planning vakgroepen
16 november van 09.30 - 12.00 uur: Woningbeheer en onderhoud
16 november van 09.30 - 12.00 uur: Wijk- en Sociaal beheer en leefbaarheid
16 november van 14.00 - 16.30 uur: Ondersteuning, ICT, administratie en secretariaat.
16 november van 14.00 - 16.30 uur: Financiën
17 november van 09.30 - 12.00 uur: Verhuur, verkoop en bemiddeling
17 november van 09.30 - 12.00 uur: Staf
18 november van 09.30 - 12.00 uur: Vastgoed en projectontwikkeling

Wat doe je in een vakgroep?
Elk vakgroep duurt 2,5 uur en je gaat vooral praktisch aan de slag met je toekomst: zowel voor je eigen toekomst, die in je werk en wat het betekent voor je corporatie.

Het helpt als je het webinar van FLOW over het desbetreffende vakgebied hebt bekeken. Maar je mag ook de inspiratiegids doornemen. Zo haal je het maximale uit de bijeenkomst.

Heb je na de vakgroep vragen over wat er op je afkomt, dan kun je aan het eind van de bijeenkomst een afspraak maken met onze ontwikkeladviseur.

Deelname aan het event is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij aanmelding rekenen we op je komst. Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst. Daarna brengen we € 50 (incl. btw) in rekening.

Aanmelden?
Je kunt je aanmelden voor het webinar op 15 november en voor je vakgroep (maak dus twee aanmeldingen). De afsluitende borrel is beschikbaar voor degenen die aan de rondetafelsessies meedoen. Tijdens de vakgroep kun je hiervoor aanmelden.

Kijk bij Planning voor een overzicht en de aanmeldknop.

N.B. Wanneer het vakgebied vol is, meld je dan aan in de wachtkamer.

Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832