Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Over (werk)geluk wordt veel gezegd en geschreven. Er wordt op verschillende manieren betekenis aan gegeven: is het tevredenheid? Genot? Een hoog salaris? Of plezier hebben in wat je doet? Geluk lijkt ook iets ongrijpbaars. Iets wat je overkomt. Maar er zijn ook mensen die zeggen dat je geluk kunt afdwingen. Of er voor geboren wordt. Feit is dat dat iedereen een vorm van geluk nastreeft. Kortom, (werk)geluk krijgt veel aandacht, maar wat betekent het voor jou? En is het inderdaad maakbaar? Hoe zet jij je eerste stap naar meer (werk)geluk?

Voor wie?
Voor iedereen die meer wil weten over werkgeluk, en/ of wil ervaren hoe de kans op meer werkgeluk kan worden vergroot.

Wat ga je doen?
Je krijgt inzicht in wat er onder geluk wordt verstaan, over de oorsprong en de huidige rol in ons werk en maatschappij. We zoomen in op werkgeluk en wat er nodig is om dit voor jou te vergroten. Door middel van leuke en inspirerende werkvormen word je bewust van de invloed die jezelf kunt uitoefenen om tot meer werkgeluk te komen. En tot slot krijg je praktische tools aangereikt om de volgende dag direct die eerste stap te zetten naar meer werkgeluk!De workshop zal je daarbij een boost geven. Een inspirerende, informatieve middag over (werk) geluk, waarin je ook veel (met elkaar) gaat doen. Het is niet voor niets een workshop. En je kunt veel praten over (werk)geluk, het gaat uiteindelijk om het ervaren. En die eerste stap zetten naar meer werkgeluk is soms eenvoudiger dan je denkt. Zeker met een beetje hulp.

De kosten voor deze training bedragen € 70,- (incl. BTW) per persoon. Je kunt dit mogelijk betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). Stem dit af met je leidinggevende of HR/P&O. We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt zo nodig door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget.
Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Wouter Gerritse.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je aan in de wachtkamer.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 70,-
Opleidingskosten
€ 70,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832