Wil je sneller en beter aan de wensen van je klant voldoen? In de training ‘Lean’ leer je om samen met jouw team efficiënter te werken!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Deze training is voor alle managers en leidinggevenden die samen met hun team de efficiëntie van de afdeling of organisatie willen verhogen. Wat heeft je team nodig om hun werk perfect uit te voeren? Door die vraag te blijven stellen, betrek je iedereen bij het continu verbeteren van de eigen werkzaamheden.In de online training ‘Lean’ leer je hoe in kleine stapjes verbeteringen in jullie werkprocessen doorvoert. Pas de praktische tools en technieken van lean toe en het verbeteren begint vandaag nog! In de training worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • Meer bereiken met minder
  • Samen van start
  • Het perfecte proces
  • Olie in de motor
  • Morgen nóg beter!
De online training ’Lean' bestaat uit onder andere magazines, een interview met lean-expert Patrick van Dijk, een scan, video’s, animaties, opdrachten en quizzen.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.