Type opleiding
E-learning + Klassikaal
Duur
1 dag
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Een snel veranderende wereld vraagt om wendbaarheid. Organisaties besteden daarom veel tijd aan het vergroten van hun aanpassingsvermogen. Medewerkers die deze ontwikkelingen kunnen dragen zijn hierbij van cruciaal belang. Wij staan klaar om jouw groeiproces hierin effectief te begeleiden met behulp van de Learning Agility Scan.

Hoe werkt dat?
De Learning Agility Scan helpt je inzicht te verkrijgen in jouw Learning Agility, ofwel jouw leervermogen op de werkvloer. Jouw lerend vermogen is geen vast gegeven, maar is te trainen en dus te vergroten! Aan de hand van de scan word je bewust van jouw groeipotentie en kun je aan de slag met jouw ontplooiing binnen een veranderende, of agile werkende organisatie. Met de resultaten van jouw persoonlijke scan, gaan we in de training direct aan de slag. Zo krijgt jouw ontwikkeling een duidelijke richting en maak je snel grotere stappen! Waar ligt jouw grootste ontwikkelpunt?

Doelen en resultaten
Met de Learning Agility Scan brengen wij jouw groeipotentie op verschillende dimensies van Learning Agility in kaart. We onderscheiden er vijf:

 • Self Awareness
  In de Learning Agilty Scan is een bijzondere rol weggelegd voor Self-awareness - de mate waarin jij jouw sterke en zwakke punten zelf kunt beoordelen en bezig bent met je persoonlijke ontwikkeling. Mensen die hoog scoren op zelfkennis richten zich op verbeterpunten en hebben een hoge bereidheid om te leren. Deze elementen maken dat Self-Awareness aan de basis ligt van onze wendbaarheid.
 • Change Agility
  Mensen met een goed ontwikkelde Change Agility experimenteren graag, zijn nieuwsgierig, proberen graag nieuwe dingen en gaan effectief om met verandering
 • People Agility
  Mensen met een goed ontwikkelde People Agility zijn open-minded en bescheiden van aard, zoeken informatie bij de mensen om hen heen om daarvan te leren en doen hun best de ander te begrijpen en in verbinding te staan
 • Mental Agility
  Mensen met een goed ontwikkelde Mental Agility hebben een goed analystisch denkvermogen, zij zijn in staat om complexe problemen te doorgronden en leggen de juiste verbanden om tot nieuwe oplossingen te komen
 • Results Agility
  Mensen met een goed ontwikkelde Results Agility zijn gedreven, blijven doorgaan bij tegenslagen en zijn goed in staat om het resultaat continu voor ogen te houden

De resultaten van de scan geven een goed inzicht in waar jij het best ontwikkelbaar bent en geven je concrete tips om mee aan de slag te gaan. De training Bewustwording en groeipotentie staat in het teken van jouw Self Awareness – bewustwording. Vanuit dit startpunt helpen we jou om de resultaten van jouw Learning Agility Scan beter te begrijpen en wat je concreet kunt doen om jouw Learning Agility snel en adequaat te verbeteren.

Doel van deze opleiding

Voor de training: Learning Agility Scan
Voorafgaand aan de training doe je de Learning Agility Scan van HFM Talentindex. Je ontvangt na je inschrijving een mail met persoonlijke inloggegevens. Zo kan je de test doen op een moment dat jou goed uitkomt!

Ochtendprogramma: Uitleg scan & resultaten
De Learning Agility Scan geeft je concrete tips en voor jouw persoonlijke groei. Om deze tips goed te begrijpen is het belangrijk om de verschillende Agilities beter te leren kennen. Het ochtendprogramma van de training bestaat uit een verdiepende uitleg over de Scan, om vervolgens de scanresultaten goed te bekijken. Hoe verhouden de verschillende Agilities zich tot elkaar, hoe scoor jij & wat kan deze score vertellen over jouw ontwikkeling?

Middagprogramma: Speeddates met de verschillende Agilities
In vier introducerende workshops ervaar je elk van de Agilities. In deze korte sessies zul je ontdekken met welke Learning Agility jij de meeste klik hebt. Door een nabespreking met de trainer herken je hoe deze ervaringen zich verhouden tot jouw scanresultaten! Daarmee kun je direct verder met jouw ontwikkeling op de werkvloer.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 499,-
Opleidingskosten
€ 399,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832