Losse masterclass à € 300,- uit de leergang HR Vakmanschap

Opleidingskosten
€ 300,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Deze masterclass is onderdeel van de leergang HR Vakmanschap, maar kan ook los geboekt worden.

Jouw rol pakken als HR Businesspartner in een veranderende omgeving vraagt om expertise van de beste experts.

De masterclass is een interactieve, praktische ochtend vol oefeningen, filmpjes en discussie. Na afloop heb je voldoende achtergrondinformatie en ideeën om met werkgeluk aan de slag te gaan.

Mensen die gelukkig zijn in hun werk zijn gezonder, creatiever, werken beter samen en hebben minder last van stress dan hun minder gelukkige collega’s. Gelukkig werken draagt bij aan een hogere arbeidsproductiviteit en een grotere klanttevredenheid – met betere (bedrijfs)resultaten als gevolg. Dat is uit meerdere onderzoeken gebleken.

Doel van deze opleiding

Werken aan werkgeluk komt voort uit de positieve psychologie. Waar van oudsher psychologie vooral gericht was op het ontdekken en genezen van psychische problemen als depressie, burn-out, etc., hebben Martin Seligman en Mihaly Csikszentmihalyi (bekend van het begrip ‘flow) de positieve kanten van de menselijk emoties bestudeerd, onder anderen gevoelens van geluk.

Wat maakt mensen gelukkig in hun werk en hoe vergroot je werkgeluk, zowel als medewerker als als organisatie? Wat is de rol van de medewerker zelf, HR, leidinggevende en directie? Hanneke van Marle neemt je in deze masterclass mee in de aspecten die vanuit de medewerker van belang zijn én de knoppen waaraan je als organisatie kan draaien om het werkgeluk te vergroten.

Deze masterclass is onderdeel van een leergang waarin professionals werken aan hun HR vakmanschap.

Je kunt de hele leergang volgen waarin je een jaar werkt in een leergroep of je separaat inschrijven voor de masterclasses.