Online training waarin het nemen van verantwoordelijkheid en leiderschap centraal staat.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

In een professionele omgeving wordt leiderschap tegenwoordig al lang niet meer alleen verwacht van directies en managers. Leiderschap wordt verwacht van iedereen... Ook van jou! En wat dat voor jou betekent? Dat leer je in deze online training. Je leert alles over verantwoordelijkheid nemen voor de zaken waarvoor je ook echt verantwoordelijk bent. Over jouw rol in het "grote” geheel. En hoe je met een positieve benadering het beste uit jezelf en je collega's kunt halen.

De online training 'Leiderschap' is gericht op je persoonlijke groei en ontwikkeling. In de online training 'Leiderschap' leer je hoe je de controle over je eigen gedrag neemt, je energie in de juiste zaken steekt en denkt in mogelijkheden.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Jezelf de baas zijn
  • Zeuren is zinloos
  • Alles is mogelijk
  • Het resultaat zien
  • Ga voor ja en Wat zit je haar leuk

De online training bestaat uit magazines, tests, quizzen, video's en praktijkopdrachten.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.