Innoveren een chaotisch en onvoorspelbaar proces? Niet als je over een helder plan en voldoende draagvlak beschikt. In deze training leer je hoe je innovatie zo doeltreffend mogelijk aanpakt.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Van 'beter' naar 'anders'
Het is een misvatting om te denken dat innovatie voorbehouden is aangrote denkers of creatieve strategen; innoveren kun je leren. Doorinnovatie procesmatig aan te pakken en anderen te overtuigen vanjouw plan, vergroot je de slagingskans.

Timen en scherpstellen
Om je innovatieve vermogen niet af te laten hangen van geluk en/ofeen creatieve bui pak je innoveren planmatig aan. Begin met een doel,tijdspad en focus.

Dromen en denken
Het lijkt alsof ideeën vanzelf ontstaan, maar ze ontstaan een stuksneller als je er gericht naar zoekt. Zet tijdens je zoektocht jeoogkleppen af en sta open voor nieuwe inzichten en inspiratie.

Durven en doen
Een briljant idee maakt nog geen briljante innovatie. Na het genererenvan ideeën is het zaak om draagvlak te creëren. Maak je plannen zoconcreet mogelijk, wees volhardend en overtuig anderen van de potentie van jouw idee.

Denken in design
In dit laatste blok leer je meer over design thinking en geeft Gijs vanWulfen, auteur van het boek ‘Innoveer jezelf’, meer praktische tips omsuccesvol te innoveren.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,- (incl. btw). Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz t.w.v. € 199,- (ex. btw). Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.