Anderen positief beïnvloeden? Inspireren? Weten wanneer te steunen of te sturen? En toch dicht bij jezelf en je visie blijven?

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Wat kenmerkt volgens jou een goede leider? Wat was bijvoorbeeld de kracht van president Barack Obama? Was het zijn charisma? Zijn authenticiteit? Zijn ambitie? Zijn inlevingsvermogen? Zijn hoge mate van openheid en zorgvuldigheid? Kunnen we de eigenschappen van Obama en andere succesvolle wereldleiders vertalen naar onze eigen manier van leidinggeven? Yes we can!

De online training 'Leve de Leider!' is voor iedereen die wil inspireren. Die positief wil beïnvloeden. Die aan de slag wil gaan met de zeven eigenschappen van effectief leiderschap, opgesteld door Stephen R. Covey. In deze training neem je jouw eigen leiderschapskwaliteiten kritisch onder de loep en onderzoek je op welke punten jij jezelf nog kunt verbeteren.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hands-on versus visionair
  • Wat maakt je een leider?
  • Sturen of steunen
  • Inspireer!
  • De kracht van charisma

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.