Haal veel méér uit je professionele netwerk met deze praktische online training over LinkedIn.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

LinkedIn is een onmisbaar sociaal medium in het bedrijfsleven. Het is démanier om je zakelijke netwerk te onderhouden en uit te breiden. MetLinkedIn ben je altijd up-to-date over je zakelijke contacten, je eigenvakgebied en kun jij anderen ook over op de hoogte houden. Je vindtop LinkedIn precies de mensen en de informatie die je verder kunnenbrengen bij het boeken van resultaten. Al meer dan 200 miljoen mensengebruiken Linkedin!

Voor wie is deze training?
Praten jouw collega’s regelmatig over LinkedIn, maar heb je zelf noggeen profiel? Heb je wel al een LinkedIn-account, maar doe je er eigenlijknog niets mee? Ben je zoek naar die goede zakelijke relatie uit jeverleden? Wil je graag bijblijven op je vakgebied? Of ben je op zoek naarmogelijke nieuwe collega’s? Volg nu de online training LinkedIn en maakde beste start om alles uit jouw LinkedIn-account te halen.
Let op: deze module is gebaseerd op versie 2012 van LinkedIn. Veel onderdelen zijn onverminderd van toepassing in de nieuwste versie, maar het kan voorkomen dat bepaalde instellingen of functionaliteiten zijn verhuisd naar een andere plek.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag!


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.