Zó maak jij een verbluffende indruk op LinkedIn. Ontpop jezelf tot vakkundig en bevlogen netwerker!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Ooit een LinkedIn-profiel aangemaakt? Mooie eerste stap! Nu is het tijd om ’t ook echt actief te gaan gebruiken, want met een gedegen LinkedIn-netwerk heb je grip op je eigen carrière. Na deze online training past je LinkedIn-profiel bij wie je bent en waar je voor staat. Zo kom je in contact met de juiste personen en presenteer je je als een vakexpert. Efficiënt en doelgericht netwerken op LinkedIn. Het kost weinig tijd, maar levert tal van waardevolle kansen op!

Heb je wel een LinkedIn-profiel, maar kun je het stof er inmiddels vanaf blazen? Wil jij meer uit jouw bestaande netwerk halen en nieuwe contacten opdoen? Gooi het roer om en profileer jezelf online. De online training ’LinkedIn voor professionals’ verbetert jouw netwerkkwaliteiten op drie fronten: je maakt van LinkedIn je visitekaartje, je wordt een vakexpert en je hanteert de juiste LinkedIn-gewoontes.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Pak je podium
  • LinkedIn als visitekaartje
  • Word een vakidioot
  • Goede LinkedIn-gewoontes
  • Vakkundig en bevlogen
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.