Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Ben jij een manager bij een van onze aangesloten corporaties? En wil jij graag met collega-managers sparren over bijvoorbeeld: Wat is in de huidige tijd de rol en taak van een leidinggevende op het gebied van duurzame inzetbaarheid of hoe maak je voldoende tijd vrij voor al je medewerkers? Meld je dan snel aan!

Tijdens de intervisies wordt er op een onderzoekende manier naar vraagstukken gekeken. Van persoonlijk leiderschap tot kwesties uit de praktijk enz. Het is een moment om even uit de hectische werkweek te stappen om tijd te maken en om aandacht te hebben voor zaken die jou als leidinggevende of als mens verder kunnen helpen. En dat wordt als waardevol beschouwd.

Begeleiding
De sessies worden geleid door Agnes Tuin. Deze ochtenden zullen door het jaar heen nog drie keer plaatsvinden. De locatie voor de eerste bijeenkomst is bepaald en de overige data en locaties worden door jullie als groep zelf ingepland.

Kosten

  • Kosten per persoon voor 4 vastgelegde sessies: 595,- euro exclusief btw.
  • Annuleren is niet mogelijk. Althans, terugbetaling bij annuleren is niet mogelijk.
  • Overige 3 data stemmen jullie met elkaar af.
  • Loopbaaninitiatief faciliteert de locatie.

Ervaringen van deelnemers
Reactie Liza Meindertsma, Teamleider wijken & leefbaarheid "De intervisie heeft mij inhoudelijk in verbinding gebracht met collega-managers van andere corporaties en het was supergezellig! Dit was voor mij een zeer waardevol traject naast een leergang die ik op dat moment volgde. De intervisie werd met een waarderende blik en vanuit de positieve psychologie gegeven, dit nodigde ons als groep uit om vooral oog te hebben voor wat er goed gaat. Het was voor mij heel nuttig om te weten waarom zaken wel lukken en wat we wel willen in plaats van andersom. Dit heb ik ook goed kunnen toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden".

Reactie Ate Mekkes, Manager Bedrijfsvoering "Het is bijzonder plezierig om in deze veilige setting ervaringen uit te wisselen, geïnspireerd te raken en vooral naar elkaar te luisteren. We treffen elkaar niet in de zoektocht naar oplossingen, wel om uit te spreken wat er in de onderstroom plaatsvindt. Op persoonlijk vlak of binnen de context van de organisatie. Deze dagdelen geven de ruimte om afstand te nemen van de dagelijkse hectiek en weer even te landen."

Reactie Carolien Doornbos, Manager Bedrijfsvoering “Ik vind het heel prettig om tijdens de intervisie bijeenkomsten te kunnen sparren over praktijksituaties en daarbij inzichten van andere deelnemers te bespreken, inzichten waar ik zelf niet altijd aan had gedacht”.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training excl. btw € 595,-
Opleidingskosten
€ 595,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832