Type opleiding
Digitaal
Duur
1 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

“Als werkgever ben je niet verantwoordelijk voor het geluk van je medewerkers, wel voor hun welzijn en het creëren van de best mogelijke werkcondities”

Samenwerken aan mensgerichte organisaties waar je graag komt en blijft werken. Hoe doe je dat? Door te werken aan amplitie. Niet voor niets komt de focus binnen organisaties steeds meer te liggen op het menselijke kapitaal. Vitaliteit, werkgeluk, duurzame inzetbaarheid en goed werkgeverschap nemen een steeds centrale positie in bij organisatiedoelstellingen. Amplitief denken en werken is waar het allemaal om draait: het vergroten van welzijn en functioneren van mensen, met meer organisatiesucces als gevolg.

In deze online inspiratiesessie amplitie neemt Yrenee Koen van Talent College je mee in de wereld van positieve organisatiepsychologie. Waar curatie en preventie gericht zijn op het verkleinen van problemen en risico’s, focus je met amplitie juist op het vergroten van datgene wat positief is en waar je juist meer van wil. Werken aan amplitie blijkt enorm waardevol te zijn voor de individuele medewerker en ook voor de bedrijfseconomische positie van een organisatie. Daarom durven ze bij Talent College het volgende te beloven: meer welzijn, beter functioneren, groter organisatiesucces.

Ontdek samen met ons dé denk- en werkwijze die zorgt voor groei en vooruitgang!

Ervaringen (1)

Anoniem
Anoniem
januari 3000
Helder verhaal, sprekende voorbeelden.
Opleidingskosten
€ 0,-
Ervaringsscore
10.0
(1)
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832